°|° Lothlórien °|° Egy Titokzatos Világ a Gyűrűk Ura Trilógiáról °|° Hobbit 3. - Az öt sereg csatája - 2014.12.17. °|°

Üdvözlünk a Lothlorien.gp oldalon! A témája a méltán népszerű és közismert J.R.R. Tolkien Gyűrűk Ura világa. Egyaránt foglalkozik a Hobbit és Gyűrűk Ura könyvekkel és Peter Jackson által rendezett filmjeivel. Az oldal 2011.09.22.-én nyitott, egyazon napon mikor Zsákos Bilbó és Zsákos Frodó ünnepli születésnapját. Nézz körbe, ismerd meg a filmek és könyvek világát! 

Fawkes & TheGrey




Ring & Leaf Elite

21/10 szabad hely.

Képre vár: friendshungary.eoldal,

 
Friss

Cate Blanchett az ijesztő szupergonosz

Megjelent egy vadiúj előzetese a Thor 3. részének, a Ragnaroknak, melyben Cate Blanchett (Galadriel) alakítja a legújabb főgonoszt, Helat, és aki minden bizonnyal az egyik legkiemelkedőbb gonosz karakter lesz, hiszen még Thor kalapácsát is könnyű szerrel likvidálja, mint azt alább meg is tudjátok nézni. A filmben továbbá szerepelni fog egy másik, szintén GyU színészünk is, Karl Urban (Éomer) személyében, aki Skurge-t alakítja majd.

"A trailer tanúsága szerint Hela jön, lát, győz, pusztít, Thor fogságba esik, átkerül egy másik bolygóra, ahol a szuperképességei nem hatnak, mármint senkit meg, és senkire sem, és itt gladiátort csinálnak belőle, hogy egy arénában aprítsa a kollégákat. És kivel kell megküzdenie elsőként? Hulkkal. Aki haver, ugye. Vagy nem?

(...)

A szereplők között a Thort alakító Chris Hemsworth mellett lesz Tom Hiddleston (Loki), Helát Cate Blanchett hozza, de szerepel Idris Elba (Heimdall), Jeff Goldblum (Nagymester), Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), Anthony Hopkins (Odin), Sam Neill, Ray Stevenson (Volstagg), Tadanobu Asano (Hogun), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) és Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange) is."

/Forrás: Index.hu/

A Thor: Ragnarok november 2.-tól a magyar mozikban.

2017.04.10. 16:06, Fawkes

A meleg karakter és a ripacs főgonosz a legjobb A szépség és a szörnyeteg filmben

Forrás: NLCafe.hu

Az 1991-es animációs film rajongói boldogok lehetnek: a Disney alig nyúlt hozzá a klasszikus meséhez, és 80 százalékban ragaszkodott ahhoz a verzióhoz az élőszereplős változatban is. Az új A szépség és a szörnyeteg három új dalt, egy-két új karaktert és kidolgozottabb háttértörténetet kapott, a legjobb mégis a ripacs Gaston és érte rajongó szolgája, LeFou párosa lett.

Néhány évtizeddel ezelőtt egy rendezőt valószínűleg keresztre feszítettek volna a kritikusok és a nézők, ha egyetlen önálló gondolat nélkül, az eredetihez elképesztően ragaszkodva készít remake-et egy sokak által imádott filmklasszikusból. Most azonban a nosztalgia éveit éljük, amikor már nem azért járunk moziba, hogy új történetekkel és új hősökkel ismerkedjünk meg, hanem a régi történetek és régi hősök új változataira vágyunk a pénzünkért. Míg 1998-ban Gus Van Sant rendezőt a pokolba küldték azért, mert egy az egyben lemásolta Hitchcock Psychóját, 2017-ben Bill Condon A szépség és a szörnyetege – ami sok süteményt ihletett –  jegyeladási rekordokat dönt Amerikában, és a kritikák többsége is szereti, pedig néhány apróságot leszámítva szolgaian lemásolja mindazt, amit a nézők olyannyira szerettek az animációs változatban.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/21/200793/2.jpg

Régi és új

Azért nem akarok túlozni: az új film nem feleltethető meg egy az egyben az eredetinek. Már csak azért sem, mert 1991-ben a nézők egy 84 perces filmre fizettek be, a mostani változat pedig valamivel több mint kétórás, és nyilván a plusz félórányi játékidő mindenképp újdonságot jelent. Furcsa, hogy játékidőben ekkora a különbség, mert közben a lényeg egyáltalán nem változott. A cselekmény minden fontosabb pontját érintik, a karakterek jelleme maximum apró finomításokat kapott, drasztikus változást nem, és végig olyan érzésünk van a moziban ülve, hogy ezt a filmet már láttuk egyszer, csak akkor nem volt ilyen szemet gyönyörködtető a látványvilág. A félórás plusz idő nagy része a karakterek árnyalásával megy el. Elmesélik nekünk, hogy a szörnyeteg miért vált annak idején rossz emberré, hogy később kiérdemelje az átkot, és azt is megtudhatjuk egy mesés visszaemlékezésben, mi történt Belle édesanyjával, és miért nem ismerhette őt. Ezt leszámítva a zeneszerző páros három új dalt is írt a filmhez, melyek szintén jelentős időt tesznek ki abból a plusz félórából.

Újdonságból csak mértékkel

A legfontosabb kérdés talán az, hogy jobb lett-e az új film attól, hogy új dalokat hallhatunk benne, és olyan dolgokat is megtudunk a hősökről, amikről korábban nem volt tudomásunk? Egyáltalán nem. Korunk egyik rákfenéje, hogy lassan már azok a hősök is kapnak egy elmesélt háttértörténetet, akiket pont azért szerettünk, mert annyira titokzatosak. A hátteret kibontó plusz szcénák nem többek felesleges túlmagyarázásnál, hiszen 1991-ben ezek nélkül is bőven együtt tudtunk érezni Belle-lel és a szörnyeteggel, és pontosan értettük, mi és miért hajtja őket. A három új dal sem oszt vagy szoroz sokat: az eredeti betétdalok még ma is fület gyönyörködtetően szépek, hozzájuk képest az új számokban már nem éreztem ugyanazt a zsenialitást, ami ahhoz kellene, hogy egy szinten emlegethessük őket a klasszikusokkal. Bill Condon és csapata persze komoly csapdahelyzetben lehetett, amikor egy minden ízében tökéletes tündérmesét kellett újramesélniük, és úgy tűnik, hogy amit ők adtak hozzá mindehhez, az csupa felesleges elem. Pedig vannak ötletes változtatások is, csak sokkal jobban elrejtették őket.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/21/200793/5.jpg

Az emancipált Belle

Bárki bármit mond, azért nem árt, ha egy film részben lenyomata annak a kornak, amiben készült. Ennek köszönhetően az Emma Watson által bájosan – bár nem túl kiemelkedő énekhanggal – alakított új Belle sokkal emancipáltabb elődjénél, maga is feltaláló (például van egy saját mosógépe), és a film egyik jelenetében olvasni tanít egy kislányt, amiért meg is szólják a városbéliek. Ez apró, de fontos változás. Pár éve a Hamupipőkében pont azt hiányoltam, hogy a főhős továbbra is megelégedett azzal, hogy várta a fehér lovon érkező herceget, hogy az mindent megoldjon helyette, pedig akkor már 2015-öt írtunk.

Azonban a legnagyobb vihart nem ez okozta, hanem az, hogy Belle bájgúnár udvarlója, Gaston az új A szépség és a szörnyetegben egy meleg segítőt kapott, aki egyértelműen szerelmes belé. Az más kérdés, hogy ez a változtatás mennyire forradalmi, hiszen már az 1991-es mese LeFou-ja is simán nézhető volt melegnek, csak ott ez nem volt ennyire egyértelmű. Ez a szál ráadásul nem lóg a filmen, hanem teljesen megalapoz Gaston LeFou-val való kapcsolatának, és számos szórakoztató pillanatot eredményez.

2017-ben pedig azon felkapni a vizet, hogy egy filmnek van egy meleg szereplője, nagyjából olyan, mint csodálkozással reagálni arra, hogy a nap kisüt reggelenként.

A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata ugyan vagy húsz perccel hosszabb a kelleténél, és a végére érve is nehéz eldönteni, hogy a szimpla pénzcsináláson túl mi szükség volt rá, de kétségtelenül mellette szól, hogy meg tudta őrizni az eredeti mese báját, és látványban még rá is tudott pakolni az eredetire. A szörnyeteg kastélya igazi díszlettervezői mestermű, a hely életre kelt tárgyai gyönyörű CGI animáció formájában jelennek meg, és amikor megszólal a főcímdal – az eredeti nyelvű változatban Emma Thompson előadásában –, akkor szem nem marad szárazon.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/21/200793/4.jpg

Nem vagyok biztos abban, hogy a film pozitívumai Bill Condon rendező érdemei: valószínűleg csak arról lehet szó, hogy a 91-es mese annyira jó, hogy újra elmesélve is képtelenség igazán elrontani. Ami azonban Condon érdeme, az a ragyogó szereposztás. Végigdicsérhetnék itt mindenkit a nemrég lopott képekkel támadott Emma Watsontól kezdve Kevin Kline-on át Ewan McGregorig, és meg is érdemelnék, de a helyzet az, hogy a filmnek van két olyan szereplője, akik mindenki mást elhalványítanak. A Gaston – LeFou párost játszó Luke Evans és Josh Gad olyan örömmel vetik bele magukat az éneklős-kardvívós fullban nyomott ripacskodásba, hogy ettől minden jelenetük maga a színtiszta komikum. A szerepüket túljátsszák ugyan, de ebben a mesevilágban amúgy sem működne jól a realista megközelítés. Ők ketten az új A szépség és a szörnyeteg igazi sztárjai.

2017.04.09. 12:01, Fawkes

Fali képek...

2017.04.07. 09:56, Fawkes

Sir Ian McKellen elárulta, miért nem vállalta Dumbledore szerepét a Harry Potterben

Forrás: NLCafe.hu

Sir Ian McKellent is megkeresték a Harry Potter-filmek producerei, hogy vállalja el Albus Dumbledore, a Roxfort igazgatójának szerepét. A színész most árulta el, miért nem akarta eljátszani a karaktert.

Sir Ian McKellen egy friss interjúban beszélt arról, hogy Richard Harris halála után fölhívták a Harry Potter-sorozat producerei, hogy volna-e kedve szerepet vállalni a következő filmben. Nem mondták, melyik szerepre gondoltak, de az időzítésből McKellen számára egyértelmű volt, hogy Albus Dumbledore-t, a Roxfort igazgatóját játszhatná el, akit előtte Harris alakított.

https://tooweirdgirls.files.wordpress.com/2015/08/gandalf-vs-dumbledore-pic.png

McKellen a BBC riporterének arról beszélt, hogy azért nem vállalta a szerepet, mert tudta, Richard Harris nem adná áldását rá. Harris ugyanis évekkel korábban nagy tudású, de szenvedély nélkül játszó színésznek nevezte McKellent (Derek Jacobival és Kenneth Branagh-val együtt). 

Dumbledore-t végül Sir Michael Gambon játszotta el hat Harry Potter-filmben, Ian McKellen pedig maradt a másik híres varázsló, Gandalf szerepénél.

2017.04.05. 08:30, Fawkes

Orlando Bloom - Élesítve, Salazar bosszúja, vacsoraparti, LAX, Vanity Fair parti

Június 1.-jén érkezik a magyar mozikba az Unlocked, avagy immár magyar nevét is ismerve, az Élesítve, melyben Orlando Bloom (Legolas) alakítja az egyik főszereplőt, Noomi Rapace oldalán. Egy közös képet a filmből alább láthattok.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/17758297_10154554448032058_2080487042411421237_o.jpg?oh=397944f5d6ff91f1f06b5cc1ce2de8b3&oe=596626EA

Orlando természetesen nem unatkozik, lesz jópár filmje a közeljövőben, így jön a legújabb Karib tenger kalózai film, a Salazar bosszúja, melyben visszatér Will Turnerként. Az alábbi legfrissebb előzetesben láthatjátok is őt:

Március végén részt vett a H&M exklúzív vacsorapartiján, melyről néhány kép is készült róla:

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+H+Conscious+Exclusive+Dinner+LOuCvK5XOplx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+H+Conscious+Exclusive+Dinner+Hja9ZQvjtUHl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+H+Conscious+Exclusive+Dinner+brD2YGZgE4jl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+H+Conscious+Exclusive+Dinner+hWim55SG_aCl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+H+Conscious+Exclusive+Dinner+13tS64jqLl2l.jpg

Emellett lencsevégre kapták a H&M esemény előtt a LAX reptéren, ahol a képek bizonyossága alapján még néhány autogramot is kiosztott a rajongóknak:

http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Orlando+Bloom+Orlando+Bloom+Arrives+LAX+AFxIqSodWJLl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/bg/Orlando+Bloom+Orlando+Bloom+Arrives+LAX+LLISI8fBT-vl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/bg/Orlando+Bloom+Orlando+Bloom+Arrives+LAX+8yQrFRMMyjJl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/bg/Orlando+Bloom+Orlando+Bloom+Arrives+LAX+esNEnwBR1Yyl.jpg

És még február végén Orlando részt vett a Vanity Fair által rendezett Oscar partiján is, ahol szintén készült róla pár kép:

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+yVonwo0joPzx.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+uUCvFGOPVoWl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+elHp_8YW61nl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+joymBxBpE69l.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+6dmSqv3VT96l.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+xUCfucdJpMsl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+3SMKIcXlY7Yl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+8X2Rvfx0_Qsl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+9Agqhhq2peil.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Orlando+Bloom+2017+Vanity+Fair+Oscar+Party+ETiaKmqFLPol.jpg

2017.04.03. 12:38, Fawkes

Luke Evans - gyerekekkel énekel, budapesti kép, magazin fotók, címlap, az év legsikeresebb filmje

Gyerekek által lett meginterjúvólva Luke Evans (Bard) és a Szépség és a Szörnyeteg színésztársa, Josh Gad, melyet alább meg is nézhettek. Érdemes, mert nagyon cuki módon együtt is énekelnek egyet.

Mint azt tudjátok, Luke jelenleg Budapesten tartózkodik és egyhamar nem is távozik köreinkből, ugyanis 5 hónapig forgatják itt nálunk a The Alienist-et. Nem régiben posztolt is egy budapesti képet magáról és két színész társáról, Dakota Fanningről és Daniel Brühlről, ezt a képet alább láthatjátok:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17498847_675046892680786_5961413833994621234_n.jpg?oh=86379be7c6bc5e72268c42255c93294d&oe=594CEA1F

Néhány magazin fotó: az első a Jocks&Nerds magazinban, míg a másik kettő a The Jackall magazinban mutatkozik meg.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/17634517_677431122442363_3784286707733967547_n.jpg?oh=1a0451b87555072b62f15c9b8eae1bac&oe=595B5792
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17361598_673536702831805_5805770374303456088_n.jpg?oh=cfd18e8517dc3d00fe128fb07634cd74&oe=599A7A87
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/17388789_673536706165138_9074787957149854631_o.jpg?oh=884138f788b7635fa3244e4e2c39f64a&oe=59654EBB

Illetve egy Jackall magazin címlap:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/q83/s960x960/17390604_673018636216945_5255949847272059994_o.jpg?oh=d8ae3a34e723bf9dd8c6534e36f04b3e&oe=59620B98

A Szépség és a Szörnyeteg világszerte több mint 779 millió dollárt hozott a konyhára, ebből csak Amerikában 360 milliót, és még hol van a vége. Ez az idei év eddig legsikeresebb filmjét jelenti, őt követi a Logan, majd a Lego Batman film. Mindenidők legsikeresebb filmjei között jelenleg a 67. helyet foglalja el, de biztos feljebb fog még jönni. A Szépség és a Szörnyeteg már a magyar mozikban.

2017.04.02. 10:34, Fawkes

Aragorn horgászik

2017.04.01. 12:30, Fawkes

Nem embereknek készült az aprócska, idilli falu, mégis imádják a turisták

Forrás: Femina.hu

Itt tényleg egy mesében járhatsz.

Új-Zélandon található A Gyűrűk Ura és a Hobbit filmtrilógiákhoz használt híres díszlet, melynek elkészítése során egy családi tulajdonban lévő farmra a stáb egy teljes, berendezett kis falut épített fel. A Hobbitonnak elnevezett település utakkal, telepített fákkal, paradicsomian zöld dombokkal, folyócskával és sok-sok, elképesztő részletességgel kidolgozott, apró, földbe vájt házikóval rendelkezik. A turisták a forgatások egykori helyszínét 2002 óta látogathatják. Nézd meg, mivel varázsolja el Hobbiton az idelátogatókat!

Az üreglakásokat A Gyűrűk Ura írója, J. R. R. Tolkien leírása szerint készítették el. Az apró, földbe vájt otthonokban azonban a történet szerint nem emberek, hanem apró termetű, hegyes fülű, emberszerű lények, azaz hobbitok éltek.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_5.jpg

A hobbitlakások, melyekből 44 darab található Hobbitonban, földbe vájt üregek, kerek ajtóval és barátságos, vidéki díszítéssel. Mivel a hobbitok a történetek szerint szinte gyermekien kedves, jó étvágyú, mezőgazdasággal foglalkozó lények, a film rendezője, Peter Jackson otthonukat is vidám színekkel, természetes alapanyagokkal és meleg hangulattal képzelte el.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_4.jpg

A filmek főszereplői, Zsákos Bilbó és Frodó ebben a zöld ajtós üregben, a Zsáklakban éltek a történet szerint. A rendező itt különösen figyelt a részletekre, így például egy több mint 20 tonnás fát telepíttetett át a domb tetejére. A fa leveleit azonban később műlevelekkel kellett pótolni.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_1.jpg

Az üregek egy részét, így a Zsáklakot is meg lehet nézni belülről, ám itt többnyire csak földdel falazott, be nem fejezett helyiségek láthatóak. A filmekhez ugyanis az üregek belsejében zajló jeleneteket egy wellingtoni stúdióban forgatták.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_6.jpg

A több mint öthektáros, mesebeli környéken ma már túravezetéseket tartanak, melyek során számos, a filmből ismert jelenet helyszíne nagy hangsúlyt kap. A látogatóközpont az évente érkező több százezer turista miatt folyamatosan bővül, így mostanra többek között egy hangulatos fogadó is várja a vendégeket.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_2.jpg

Noha eredetileg nem terveztek a díszlettel hosszú távra, az építkezéshez mégis jó minőségű fát, laminált lemezeket, követ és polisztirént használtak, így a forgatások óta is jó állapotban van minden. A látogatókat mindmáig lenyűgözi, milyen hitelesen sikerült Peter Jackson stábjának egy egyedi, barátságos hangulatú helyet teremtenie, mely pontosan úgy néz ki, mintha percekkel ez előtt még apró, kedves lények éltek és sürgölődtek volna a faluban.

http://static.femina.hu/utazas/hobbiton-falu/hobbiton_7.jpg

2017.03.31. 08:34, Fawkes

Ian McKellen ismét Gandalf bőrébe bújik

Forrás: GameStar.hu

A színészlegenda újból felölti Tolkien mágusának köpenyét és kalapját, ám ezúttal nem egy filmben, hanem a színpadon.

Kétség sem fér hozzá, hogy a 77 éves színész remekül alakította a bölcs Gandalf szerepét a Gyűrűk Ura trilógiában, és a Hobbit filmek élvezhetőségére is nagy hatással volt, hamarosan pedig viszontláthatjuk Ian McKellen karakterét.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c7/69/ec/c769ecb09b1c8ed60cd652f816d7bbb5.jpg

Idén nyáron fut majd Londonban a Shakespeare, Tolkien, Others & You című előadás, amelyben a színész feleleveníti karrierjének egyes szakaszait. Az öt évtizedes történetben számos általa eljátszott karakter között Szürke Gandalfról is mesélni fog.

A műsor során befolyt összeg a Park Theatre-t fogja segíteni abban, hogy minél több ember számára elérhetővé tehessék a színház által nyújtott élményt.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/18/b4/04/18b4042705140a849bb34e9ad92c233d.jpg

2017.03.25. 09:00, Fawkes

A szépség és a szörnyeteg Gastonja élőben énekelt a magyar premieren

Forrás: 24.hu

Luke Evans épp hazánkban forgat, így ő is ellátogatott A szépség és a szörnyeteg tegnapi budapesti díszbemutatójára. A fővárost méltatta, és azon poénkodott, hogy irigyli a nézőket, mert ő még nem látta 3D-ben a filmet – de ami a legfontosabb, előtte élőben, különösebb felkészülés nélkül beleénekelt Gaston híres dalába. Az esetről videó is készült, mutatjuk.

2017.03.24. 08:47, Fawkes
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!